La judoca del gimnàs Esport7 Marta Pujol és la nova campiona de Catalunya en la categoria de -63 kg després de derrotar en la gran final Míriam Pané, del Judo Vilafranca, per ippon de projecció. A les semifinals Pujol es va imposar a M. Carme Josué, del Judo Cardedeu, a qui també va derrotar per ippon de projecció. Anteriorment, a la lligueta prèvia va guanyar Èrika Martíne, del Judo Priorat, i Virgínia Giménez, del Cambrils. La competició es va disputar a les Llars Mundet de Barcelona.

Els bons resultats pels clubs de casa nostra no van acabar-se aquí, ja que Òscar López i Alan Ruiz van obtenir la medalla de bronze. En la categoria de -73 kg Òscar López, del Judo Moià, va perdre a les semifinals contra l'andorrà Dani Gacia, però en el combat pel tercer i quart lloc es va imposar al judoca del Vital Esport de Tarragona Jesús Fuente. En la categoria de -81 kg Alan Ruiz, també del Judo Moià, va perdre a les semifinals contra Tomàs Morales, del Centre de Tecnificació Barcelona Nord i va haver de disputar-se el bronze amb el judoca de l'Esport7 Rubén Mani, que finalment va acabar en la cinquena posició. Mani, que tot just acaba de recuperar-se d'una lesió, als quarts de final va perdre amb Asier Mercador, del Centre de Tecnificació Barcelona Nord.

A la repesca va imposar-se a David Bonfill del Tomodachi i a Néstor Fraile del Danes de Castelldefels. Anteriorment, i abans de perdre el combat pel bronze contra Ruiz, havia guanyat Roger Enrich, del Judo Louis.

D'altra banda, el dissabte 27 d'abril se celebrarà també a Barcelona el campionat d'Espanya absolut, on en principi és prevista la participació de Pujol, López, Ruiz i Mani.