El Swing Manresa va assolir uns grans resultats en els campionats d'Espanya estàndard a Saragossa. Van ser dos els títols, un a càrrec de Jordi Parés i Vanesa Planell (en la categoria adult-2) i l'altre guanyat per Ribén Viciana i Eva Moya, en els sènior-1. Altres resultats que cal destacar del Swing van ser: 8è lloc final d'Erik Hernández i de Paula Carmona (júnior-2), 8è per a Jan Boixader-Rosanna Camprubí (en sènior-1), 13è de Manel Vicente i Fina Guàrdia (sènior-3), 30è lloc de Jonathan Galera i Núria Navarro (adult-1), 37è de Josep Planell i de Montse Playà (sènior-3).

El Frak Manresa també va ser a la competició de Saragossa, on va assolir excel·lents resultats. S'ha de destacar especialment l'actuació de la parella formada per Miquel Soler i Mireya Arizmendi, que van entrar en una altra final estatal i es van situar en la quarta posició en la categoria adult-2. Pel que fa a la Copa de Promoció adults-2 C de balls llatins, Marcelo Copa i Lilly Sonia Romero van aconseguir una primera posició, que els atorga l'ascens a categoria-B nacional.

Altres resultats del Frak Manresa a l'estatal van ser aquests: 17è lloc de Joan Soler i Eva Arpí en sènior-3; 18è de J. M. Artigas i Dolors Tejero en sènior; 23è de Juanjo Soriano i Juana Galera, en sènior-2; 18è lloc d'Alfons Torres i de Maria Jesús Rodríguez en Top Sènior; 20a plaça d'Andrés Gallero i de Montserrat Rodríguez, en Top Sènior.

D'altra banda, el Swing ho té tot a punt per a aquest diumenge per a la celebració del 9è Trofeu Ciutat de Manresa amb la participació de les millors parelles de la comarca i les recentment coronades com a campiones d'Espanya. Aquesta és una competició que es farà, un any més, al recinte del Nou Congost. Començarà a les 10 del matí i es perllongarà fins a les 9 del vespre de la jornada dominical. Les finals de més nivell i més esperades s'han de disputar a partir de les 5 de la tarda, quan es preveu que hi pugui haver més expectació tot seguint el que succeeixi a la pista.