El Barcelona rep demà (20.00 hores) al Llevant en un nou tràmit de la lliga i amb la ment posada en el duel de semifinals de la Lliga de Campions que mantindrà amb el Bayern de Munic i que viurà el seu primer assalt dimarts que ve a l'Allianz Arena.

Amb la Lliga ja sentenciada -el Barça només necessita sumar nou punts en aquestes set últimes jornades per ser campió- la càrrega d'entrenaments de la setmana ha anat encaminada a recuperar efectius i ultimar la posada a punt dels jugadors blaugrana per a la gran cita europea.

L'argentí Leo Messi i Sergio Busquets ja han començat a entrenar-se amb el grup, però el fet més probable és que el tècnic, Tito Vilanova, reservi a tots dos per al partit contra els bavaresos.

A quatre dies d'un dels partits més importants de la temporada, la visita del conjunt llevantí no és res més que un contratemps molest, que el Barça intentarà solucionar amb els seus no habituals.

A banda de Messi i Busquets, jugadors com Alves, Iniesta, Xavi o Pedro podrien tenir descans. Puyol i Mascherano segueixen lesionats, així que serà una bona ocasió per rodar la parella Bartra-Piqué, que probablement sigui titular a Munic, tornar a donar la batuta de l'equip a Thiago o veure a Tello reivindicar-se de nou a la punta d'atac.

A més, el Llevant semblar un rival propici a aquesta altures de la temporada, doncs acostuma a sortir golejat del Camp Nou (amb un balanç de 12 gols en contra i 2 a favor en les seves últimes tres visites a l'estadi blaugrana).

El Llevant afronta el duel al Camp Nou després d'haver rebut nou gols en els dos últims partits i amb només un partit guanyat en els dos últims mesos i mig en Lliga.

L'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, va deixar fora de la llista per decisió tècnica a Juanlu Gómez, Nikos Karampelas, Chris Lell i Dariusz Dudka, mentre que Vicente Iborra es perd el partit per sanció.

Juan Ignacio ja va anunciar dijous passat en roda de premsa que tenia previst fer canvis i, d'aquesta manera, Pedro López actuaria en el lateral dret, mentre que Loukas Vyntra acompanyaria a Pape Diop al centre del camp.

Un altre dels canvis pot ser l'entrada de Roger Martí com a davanter centre, doncs el rendiment de l'italià Robert Acquafresca no ha estat l'esperat en els últims partits.

A més, el marroquí Nabil El Zhar podria substituir en la part dreta a Pedro Ríos, la qual cosa suposaria que Juan Ignacio podria fer fins a quatre canvis respecte a l'equip que va perdre davant l'esportiu per 0-4.