L´Igualada va caure anit per la mínima en la visita a les Comes del líder de la lliga italiana, el Valdagno, en l´anada dels quarts de la Lliga de Campions, pas previ a la gran final a quatre de la competició europea. Els italians van jugar amb el convenciment de deixar sentenciada l´eliminatòria però, tot i que van marxar d´Igualada amb un triomf, les bones sensacions a la pista dels arlequinats i el curt desavantatge fan real el somni de3 la remuntada.

Els primers minuts del partit havien fet pensar en un desenllaç molt advers per als interessos anoiencs, ja que els italians van dominar i els locals es van limitar a anar a la contra. Elagi Deitg va oferir un paper molt sòlid a la porteria, però Carlos Nicolia va marcar, en el minut 4, el primer gol per al Valdagno. Ara bé, els locals van tenir més encert en el minut 12, quan David Càceres va prendre la bola a l´internacional Nicoletti i va passar-la a Ton Baliu, que es trobava ben situat davant la portaria de Riccardo Gnata. Amb aquest gol, els arlequinats van deixar enrere el nerviosisme inicial i van imposar un ritme més calmat, en què se sentien més còmodes. Però quan faltaven cinc minuts pel descans, Cocco va marcar per sorpresa el segon dels italians. Una acció inesperada que, combinada amb la blava de Càceres per protestar i les dues faltes directes que va haver de parar Elagi Deitg, va fer disparar la tensió a les graderies de les Comes (1-2 al descans).

El segon temps va semblar un duel entre els dos porters, Elagi Deitg i Riccardo Gnata, per les anades i vingudes dels dos equips. Ara bé, va ser l´Igualada que va portar la iniciativa, sobretot a partir del gol de Marçal Casadevall, que situava un empat a 2 en el minut 30. L´equip italià va jugar exhaurint les posicions i Nicolia va marcar el tercer quan faltaven cinc minuts; un gol que va deixar tocada la banqueta arlequinada. Tot i això, els igualadins van buscar l´empat amb una gran insistència, però Gnata es va mostrar implacable.

Els altres partits de quarts també van ser molt igualats. El Liceo i el Barça van empatar a 2 gols i el Noia Freixenet i el Benfica, a 3. El Reus Deportiu va guanyar per 3-2 el Porto.