Al pavelló municipal de Santa Susanna es van celebrar dissabte els Campionats de Catalunya de Judo en categoria infantil (sub-15) i cadet (sub-18). Els resultats van ser molt bons per als judoques d'Esport-7 amb un total d'onze medalles i tres cinquenes posicions.

En sub-15, Aleix Soler en -38 kg i Pol López en -46 kg es van penjar la medalla d'or. Roser Iborra en -63 kg i Clara Gaja del Judo Moià en -57 kg van aconseguir la plata. I a més, dues medalles de bronze a càrrec de Nerea González Elipe en -36 kg i Arnau Solé en -55 kg. En -46 kg, Rubén Rodríguez va ser cinquè en perdre el combat pel bronze. També hi van participar, però sense classificar-se, Èric Guer-ra en -46 kg, Roi Mellado i Francesc Mestres en -60 kg, Marc Rosell en -55 kg, Jaume Ribó (Judo Moià) en -42 kg i Cristina Juárez en -57 kg, a més a més de Javier González (Judo Castellterçol).

En sub-18, els resultats dels judoques d'Esport-7 també van ser molt bons. Un or per a Juli Palacios en +90 kg, tres plates per a Toni Torra en -66 kg (estrenava categoria de pes), Marc Gómez en -81 kg i Amadeu Riera en -55 kg; i finalment dos bronzes obtinguts per Joan Iglesias en -50 kg i Arnau Aguilar en -81 kg. Cal destacar igualment les tres cinquenes places d'Álex Ponce en -66 kg (també estrenava categoria de pes), Víctor Gómez en -73 kg (que va perdre el bronze en l'últim moment) i Eduard Encinas (Judo Moià ) en -55 kg. Van participar-hi però sense opció a les medalles Èric Romeu (Judo Moià) en -73 kg, Arnau Naval en -55 kg i Oriac Bonvehí (Judo Santpedor). S'han classificat als campionats d'Espanya de la Corunya Juli Palacios en +90 kg (cadet) , Pol López en -46 kg (infantil) i Nerea González Elipe en -36 kg (infantil).