El bagenc Ramon Brucart (Yamaha) es va imposar a les tres hores de resistència disputades a les instal·lacions del Motoparc de l'Espluga de Francolí. El pilot manresà, que participava en solitari en la categoria RT1, va ser el gran dominador dels entrenaments i de la cursa, ja que ben aviat es va posar al capdavant i no va deixar el liderat fins a arribar a la línia de meta.

Darrere de Brucart van entrar, a quaranta segons, la parella formada per Albert Rodríguez i José Luis Hernández (KTM), que van ser els primers classificats en la categoria RS1 Sènior, mentre que el tercer equip a creuar la meta va ser el d'Enric Francisco i Xavier Ferrer (KTM), que van ser els guanyadors en RS2 Júnior. Els tres primers equips van ser els únics que van poder cobrir un total de 34 voltes al traçat del Moto Club Francolí.