Marc Coma va tenir ahir una etapa complicada a la Sealine Cross- Country de Qatar i va acabar en cinquena posició. Aquest fet ha provocat que la resta de favorits per guanyar la prova hagin retallat diferències. El portuguès Gonçalves és segon, a només tres segons, i el polonès Jakub Przygonski, tercer a sis. L'etapa d'ahir, que era la segona i més llarga de tot el ral·li amb un recorregut de 413 quilòmetres cronometrats, va ser guanyada pel xilè Chaleco López. Coma va arribar a 7 minuts i 35 segons del guanyador de l'etapa.

Coma es va enfrontar a un escenari molt similar al de la primera etapa. Una primera part de molta navegació amb un terreny complicat. Els pilots que van sortir darrere d'ell van aprofitar que el pilot avianès obria la pista per atrapar-lo al voltant del quilòmetre 170. Llavors es va formar un grup de fins a cinc pilots. Junts van completar la resta de l'etapa fins que quan mancaven cinc quilòmetres per al final Coma va intentar escapar-se, però un problema amb el seient de la moto va obligar el pilot avianès a aturar-se, i així va perdre tot l'avantatge que havia obtingut.

El d'Avià va intentar tornar a atacar però li va ser impossible desfer-se del grup i van arribar junts a la meta, allunyats, això sí,del Chaleco López, guanyador final. L'etapa de demà serà la penúltima. En cotxes el francès Schlesser va tornar a guanyar l'etapa. L'etapa d'avui és de 407 km cronometrats.