El CB Canàries pot seguir somiant amb ficar-se en el 'play off', després que l'equip insular, amb nou jugadors i sense Saúl Blanco, ha aconseguit guanyar davant un fluix La Bruixa d'Or, que es va trencar en el tercer quart, i encara que va intentar-ho, amb un gran Hanga (28 punts i 37 punts de valoració) no va ser capaç de posar en perill la victòria visitant (86-93).

Els canaris van dominar els primers minuts de partit gràcies a un inspirat Sekulic que va anotar 7 dels 9 primers punts del seu equip (6-9, min. 4). DeVries i Úriz s'intercanviaven triples, en un partit que ja es veia no anava a destacar per les defenses (12-15, min. 7). Per sort per a La Bruixa d'Or apareixia Hanga, que aconseguia un 2+1 i la cistella que permetia als catalans empatar (17-17, min. 8).

Arco avançava als seus per primera vegada des de l'inici (19-17, min. 8) i dos triples més del Manresa, d'Arc i Hanga, donaven ara l'avantatge al Manresa (25-19). Bivià marcava i reduïa per acabar el quart (25-21, min. 10).

En el segon quart es mantenia la igualtat al marcador. Malgrat les faltes, el CB Canàries mantenia sota control a un Manresa que va tardar gairebé quatre minuts a aconseguir la primera cistella en joc. Va ser una esmaixada de Asselin (30-34, min. 15). El Manresa intentava acostar-se però seguia a remolc. Un triple de Bivià posava el 40-48 al marcador, que Arco compensava amb un altre triple (43-48, min. 20).

L'arrencada del CB Canàries després del descans no va poder ser millor. Amb un parcial 11-2, el CB Canàries es posava 14 punts per davant (45-59, min. 23) i Ponsarnau demanava temps mort. Rost i Lampropoulos la tornava a ficar de tres (49-65, min. 25). Els errors d'un i un altre equip se n'anaven acumulant, més per part local, clar, de manera que els de Martínez van poder arribar a manar de 19 punts i aconseguir la màxima diferència del partit (53-72, min. 27). Van tornar a aparèixer DeVries i Hanga per reduir diferències i acabar el quart perdent de 9 punts (65-74, min. 30).

En l'últim quart, la gosadia de Hanga i un equip canari amb símptomes de relaxació van permetre donar emoció als últims minuts. Hanga va encadenar una esmaixada, amb un robatori de pilota que va culminar en triple que acostava perillosament als catalans (77-81, min. 34). Richotti tornava a marcar les distàncies de triple (80-88, min. 36). Una cistella de Asselin posava el 86-90 al marcador a falta de 1'55 per al final. Era l'última esperança del Manresa, que una vegada més aquesta temporada va decebre. Llavors van arribar els errors locals i el CB Canàries es porto la victòria per a casa (86-93, min. 40).