El pilot berguedà Marc Coma es manté en la primera posició de la classificació del Sealine Ral·li que es disputa a Qatar, segona prova del Campionat del Món de Tot Terreny que el d'Avià també lidera. En la que era la tercera etapa al Sealine Cross Country Ral·li, que finalitza avui, el pilot d'AMV va endur-se la seva segona victòria parcial a més d'ampliar el seu marge al davant de la prova. Ara, Coma és el primer de la general a Qatar, amb 2 minuts i 4 segons sobre el pilot portuguès Paulo Gonçalves, i el marge amb el tercer, Jakub Przygonski, és de 6 minuts i 8 segons. En l'arrencada del dia, Coma va sortir des de la cinquena posició i va poder anar imprimir un ritme alt que li va permetre atrapar, en el quilòmetre 230 de l'etapa, els altres pilots que sortien al seu davant; és el que li va permetre recuperar el temps que va cedir en l'etapa que es va fer dimecres i en la qual només va poder ser cinquè.

La retirada d'Ullevalseter va ser una de les notícies del dia i al final de la jornada Coma va poder arribar a la meta amb un grup de tres pilots més. Després fer els 407 quilòmetres del dia, Coma (KTM) va assolir un temps de 4 hores 40' 35'', i va deixar en la segona posició el portuguès Gonçalves (Speedbrain) a 2 minuts i 1 segon, amb la tercera plaça per a Przygonski (KTM), que va fer 6 minuts i 2 segons més que el d'Avià. Per tant, Coma va aconseguir uns marges molt similars als que té ara a la general.

Sobre l'etapa, Coma va explicar que "ha sigut positiva i important per a nosaltres ja que hem pogut recuperar el temps perdut el dia abans. Ha sigut complicada, amb més de 400 quilòmetres i altre cop amb molta navegació, amb dunes i pedres. És una cursa m0lt dura i amb etapes exigents".

Coma va explicar que "he pogut atrapar els de davant i he fet una cursa de contenció, de costat amb Gonçalves, Przygonski i Chaleco López. Avui l'objectiu que tenim és mantenir l'avantatge".