El conjunt sènior masculí A del Pintures Planell Igualada va haver d'acomiadar-se de les aspiracions de jugar la fase d'ascens en perdre per 3-1 en la visita al Víkings Prat. Als igualadins només els resta la lluita pel tercer lloc amb un Sant Boi que es troba a un punt.

El partit amb el Prat va ser ben fluix per la banda igualadina, amb problemes de recepció i defensa. Va ser a la meitat del primer set quan això ja es va fer evident. Pel que fa al sènior femení A vencia de forma còmoda (3-0) el Cunit. En la quarta divisió catalana femenina, ja amb les igualadines campiones, es va rebre el Vòlei Mataró C, al qual es va derrotar per un resultat final de 3-0. El sènior masculí va perdre per 1-3 amb el Mataró, però era una derrota intranscendent, ja que els de l'Anoia tenien la permanència a la Segona Catalana assolida. Amb referència al Vòlei 6, perdia per 1-3 al Pujolet davant l'Arenys en un partit discret ja que tant els manresans com els del Maresme no tenien res en joc, ja tenien la permanència aconseguida. Els del Vòlei 6 tancaran temporada a la pista del Pintures Planell.

Les noies del sènior femení A del Vòlei 6 van derrotar per 3-2 les visitants del Llars Mundet i així els fa mantenir el lideratge a Segona Catalana. Les manresanes van tenir prou esma per remuntar un matx que va tenir molts alts i baixos, en què hi va haver moltes ratxes de sacades i estones de desconcert. L'Asfe Sant Fruitós sènior es va imposar per 3-0 a l'Alella en el que va ser una victòria contundent de les bagenques, superant errades de recepció al principi del matx. Les juvenils de l'Asfe es van desfer per 3-0 de l'AE Molins, vençut pel mateix resultat en la categoria cadet pel Paidos, que no va tenir problemes per guanyar-lo.