El camp municipal de futbol del Pont de Vilomara serà un dels escenaris de la primera Trobada de futbol femení que organitza la Federació Catalana (FCF) el proper 1 de maig, i que té com a objectiu promoure el futbol entre les noies arreu del territori català. La delegació Bages-Berguedà-Cerdanya de la FCF, que té com a delegat Esteve Olivella, serà l'encarregada d'organitzar les activitats al Pont de Vilomara, en les quals podran participar futbolistes, amb experiència o sense, des dels 6 al 16 anys.

La inscripció és gratuïta (més informació a la web www.fcf.cat). Des de les 10 del matí del dimecres 1 de maig fins a 2/4 d'1 del migdia es farà un circuit amb diferents estacions de joc (domini de la pilota, tècnica individual, xuts a porteria, 'rondos', minipartits, llançament de faltes i penals, controls, passades, etc. S'acabarà la jornada amb partits de les seleccions comarcals femenines sub-12, sub-14 i sub-16.

Dijous es va fer a la sala de plens de l'Ajuntament del Pont de Vilomara l'acte de presentació de la jornada amb la presència, entre altres, de l'alcalde Cecilio Rodríguez, el regidor d'Esports Enric Campàs, el president del Consell Esportiu del Bages Josep Empez, el directiu de la FCF Albert Montull i el delegat a Manresa Esteve Olivella, amb Susanna Puell, responsable del futbol femení a la delegació.