El Gironella podrà afrontar amb tranquil·litat els darrers cinc partits de la temporada després d'aconseguir derrotar per la mínima el San Lorenzo i sumar 43 punts que li donen pràcticament la permanència a la categoria.

La victòria sobre els egarencs no va ser gens fàcil. L'equip de Xavi Posas va tenir dificultats per superar un equip que es troba en una posició delicada a la taula classificatòria. El San Lorenzo va tenir la primera ocasió de gol, però Vergara va impedir el 0 a 1. Al minut 25, Guifré Dalmau va desaprofitar un penal que havien comès sobre Moreno; el porter del San Lorenzo Ramon va evitar el gol. Aquesta circumstància va deixar tocar el conjunt gironellenc fins al descans.

A la segona part, el Gironella va dominar més i ben aviat va marcar el que seria únic gol del partit, obra de Moreno, en rematar de forma espectacular una centrada d'Ángel de la Concepción (min 49). L'1 a 0 va donar tranquil·litat als de Posas que van poder mantenir la victòria fins al final.

Diumenge, el Gironella rebrà la visita del Sallent (16.30 h) en un partit en què els visitants estaran obligats a guanyar després dels resultats d'aquesta jornada.