L'Avià juga diumenge al camp del Peralada (12 h) un partit de tràmit que servirà per tancar la temporada al grup 1 de Primera Catalana. La notícia al club avianès és, però, la confirmació de Víctor Vera com a entrenador per a la propera campanya. "Quan jo vaig entrar fa unes jornades per dirigir l'Avià, una de les condicions era la meva continuïtat en el cas que l'equip aconseguís la permanència. Aquest objectiu s'ha acomplert i el que ha fet la junta és refermar el que havíem parlat", ha dit el mateix Vera.

Un cop assegurada la continuïtat, el pas següent és per a Vera "configurar la plantilla de la nova temporada, que estarà condicionada sens dubte per una important retallada en el pressupost. La nostra idea és que es puguin quedar el màxim de jugadors de l'equip actual, i per això el primer que hem de fer és saber les intencions de cadascun; i a partir d'aquí formar un grup el més competitiu possible, tenint en compte que l'objectiu ha de ser la permanència.

Al grup 2 de Primera Catalana, l'Igualada es desplaça demà (12 h) al camp d'un Santfeliuenc que es juga la plaça de promoció d'ascens.