La primera Copa d'Espanya sènior de judo, que puntua per formar l'equip sènior i per classificar-se de forma directa per al Campionat d'Espanya de l'any 2014, es va celebrar al poliesportiu Juan de la Cierva de la localitat madrilenya de Getafe.

De casa nostra hi van participar dos judoques del Judo Moià, Carla Ubasart en la categoria de -57 kg i Òscar López en -73 kg.

Carla Ubasart va ser finalment segona classificada quan va perdre el combat final davant l'actual campiona estatal, Carol Prats, del Judokan de València. A quarts de final, la moianesa va guanyar a Esther Moreno, del Budokan de Madrid, i en semifinals va imposar-se a Sarai Rahmatian.

Òscar López va ser cinquè classificat quan va perdre el combat pel bronze davant David González, de València. En el primer enfrontament va guanyar a William Molina, del Colegio Fontenebro de Madrid, però als quarts de final va perdre davant Alfonso Urquiza, del Club Sampeiro de Cantàbria. En el primer duel de la repesca va desfer-se d'Alejandro Martínez, del Gimnasio Fausto de Madrid, i en el segon combat previ al bronze també va derrotar Sergio Sanz, del Judo Sotillos de Madrid.