El jugador hongarès de La Bruixa d´Or, Adam Hanga, jugarà les properes quatre temporades al Laboral Kutxa de Vitòria, que aquesta tarda de dimarts ha anunciat el fitxatge al seu web. L'operació aportarà entorn els 150.000 euros a les arques del club del Nou Congost, segons ha pogut saber aquest diari.

Els rumors del traspàs entre els dos equips feia dies que sonaven i el propi Bàsquet Manresa va reconèixer fa uns dies l'interès dels bascos per fitxar Hanga, un jugador descobert a la lliga hongaresa i que al Nou Congost ha demostrat durant dues temporades que té qualitat per jugar en un dels equips grans de la lliga.

La clàusula de rescissió de contracte de Hanga és de 300.000 euros, però la quantitat del traspàs serà menor. Malgrat tenir el contracte en vigor, la seva marxa semblava clara, tant per la seva evolució com a jugador, com per motius econòmics.

El magiar va ser escollit en el número 59 del draft del 2011 pels San Antonio Spurs. Els texans veuen amb bons ulls un traspàs a Vitòria, on un jugador del qual tenen els drets podria evolucionar i jugar en competicions europees.