Dissabte passat es va celebrar la cinquena de les sis proves que formen la Copa Catalana Internacional BTT, a falta disputar el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, que el proper dia 28 de setembre posarà punt i final al circuit BTT 2013.

Definitivament Castellolí ha estat a l'atura pel que fa a l'organització d'aquesta prova, en la qual es va crear una pista dura i exigent de 8 km amb constants pujades i baixades. El recorregut ha estat molt ben valorat pels prop de 200 particpants vinguts de procedències diverses com Mèxic, França, Illes Balears i, com no, la flor i nata del BTT català.

En referència a les proves elit, la clara dominadora ha estat Anna Villar, que ha demostrat un gran estat de forma, marxant en solitari des del primer moment i fins a creuar la línia de arribada al centre de Castellolí.

Cristofer Bosque va finalitzar la cursa en 1h40'24" realitzant una gran cursa en persecució i superant diversos rivals en una molt bona actuació general.

En equips, ha estat el Tomàs Bellés - Cannondale by GAES, el que ha pujat al més alt del podi, confirmant una gran actuació i assegurant, d'aquesta manera, pràcticament la primera posició a la classificació general.

En total, 9 podis per al Tomàs Bellés - Cannondale by GAES: 6 victòries i 3 terceres posicions.

Primers llocs: Anna Villar en Elit, Magda Duran a Cadet, Judith Sanchez en Sub 23, Gerard Alvarez a Sub 23, Ricard Calmet en Màster 40 i 1r per equips.

Segons llocs: Cristofer Bosque a Elit, Adrià Noguera a Sub 23, Pau Egeda en Màster 30.

Guillem Muñoz 5è Elit, 7è Xavier Bonells en Junior i 15 º Marc Lopez.

Màster 30: 12è David Puig, 15è Ivan Hidalgo, 22è Oscar Huertas.