Marc Moreno, del Club Atlètic Igualada, i Teresa Segués (Squash Igualada) van ser els guanyadors ahir de la 10a Cursa de Muntanya Fira d'Igualada, enguany sota una denominació de Firanoia. Va ser una prova atlètica de 17 km i que va reunir 78 corredors. Marc Moreno es va imposar al final de la cursa amb un crono que va ser d'1 hora 14'01'' al davant del veterà del CAI, Bernat Planas, que va fer 1.14.35, i de Jordi Vallès, del Cal Font, que va fer 1.15.03. Van ser quart i cinquè Josep M. Calafell (el seu temps: 1.15.54) i Paco Silva, el qual va fer un crono d'1.15.57

En la vessant femenina, la que va ser la més ràpida va ser Segués, amb 1.35.53. La subcampiona va ser Paquita Pérez (del CAI) amb 1.36.30, i Marta Segura (UEC) va ser tercera (1.41.35). La quarta que es va classificar entre les fèmines va ser Elisabet Seuba (1.44.42), i pel que fa al cinquè lloc, Marta Camp, que va entrar amb 1.52.28.

Caminada popular

Van ser trenta-set els participants en la caminada popular que ahir va arribar també a la seva desena edició, amb presència masculina i femenina. Les normes indiquen que no és permès córrer.

En la categoria masculina, qui va entrar primer, després dels 17 km de ruta, va ser Jordi Camps, que és de Capellades, amb 2.08.14. Segon va ser Francisco Sierra (Facvac de Valls) amb 2.09.04, i el tercer lloc el va assolir Luis Moreno, amb temps de 2.27.57. La quarta absoluta i la primera fèmina va ser Montserrat Balsells (Cal Font) amb 2.25.22. La segona era Glòria Solanas (2.25.35), i la tercera, Marta Solanas.