L'Anbaso 2013 es va tancar ahir a Sant Fruitós de Bages, amb una jornada festiva que va tenir com a centre d'operacions el monestir de Sant Benet de Bages, punt d'inici i de final de la darrera prova d'un circuit de curses molt arrelat entre els ciclistes de les nostres comarques. Ahir van acabar 118 ciclistes.

La victòria en la prova d'ahir va correspondre a qui ja era campió de l'Anbaso, el fruitosenc Guillem Muñoz, que va vèncer un altre dels ciclistes de l'equip Tomàs Bellès, el berguedà Cristofer Bosque. En la categoria femenina, la primera va ser Teresa Pons. La pedalada d'un caire popular i l'Annaso Kids van completar la jornada. Els guanyadors per categories han estat: Guillem Muñoz (d'elit), Teresa Pons (en fèmines), Xavier Bonells (en els júniors), Christian González (sub-23), F. Martínez de Oraa (màster 30), Josep Maria Mir (veterans 40), Jacint Franch (en els veterans 50) i el Tomàs Bellès, en la classificació per equips, seguit de l'Òdena TB i del Fa-Sol.