L'Avinent Club Atlètic Manresa continua incorporant noves peces per al seu equip femení. Una de les atletes més destacades que arriben és la migfondista Elena Congost, que en aquest cas es reincorpora a l'entitat. Congost ha estat dos anys fora del CM i cal recordar els seus èxits en les diferents competicions paralímpiques. Va ser plata en els 1.500 llisos als Jocs de Londres i va guanyar el bronze en el mundial d'aquest 2013 a Lió en la mateixa distància.

Qui també s'ha incorporat els darrers dies al CA Manresa és la saltadora d'alçada Sara Straub. És encara en categoria júnior i té un millor registre d'1,70 metres. Com que serà a la capital del Bages els propers mesos ha decidit que formarà part de l'equip.

Aquestes incorporacions s'han d'afegir a les que va confirmar dies enrere el CA Manresa. Així s'ha de recordar que des de Mallorca vindran dos valors a donar més força a l'equip absolut dins de la Primera estatal i als equips de cros de promeses i sènior curt: són l'obstaculista promesa Aina Contestí (11'32"31 en 3. 000 obstacles i 6a júnior a l'estatal) i Marina Krasimirova Petkova (2'08"02 en els 800 m.ll. i present en podis estatals promesa), una migfondista que té origen búlgar. A més a més, des de Lloret de Mar vé la quatrecentista júnior Paula Benítez (1'00"30 en 400 m. ll.). Des d'Àlaba, i aprofitant que està cursant els seus estudis a la FUB, la migfondista Anne Suso; i des de la llunyana Còrdova hi ha l'alta de la veterana María Dolores Jiménez (2'15"43 en la prova dels 800 metres llisos). Molts reforços per a un equip ja potent.

Veterans del CAI al mundial

Dos dels atletes veterans del CA Iguaalda Petromiralles participaran des de demà fins al 27 d'octubre a Brasil en el mundial. Es tracta de Josep Agustí Camats i Josep Maria Lagunas. Tots dos ja són a la ciutat de Porto Alegre, on tenen lloc aquests campionats.

Camats prendrà part a la prova del llançament de pes, dins de la seva categoria d'edat de M-40; pel que fa a Lagunas, la competicó en la qual estarà present serà la del concurs de llançament de disc, en el seu cas en la categoria M-35.