El futbolista puig-reigenc Oriol Rosell i el seu equip, l'Sporting Kansas City, es van mantenir vius durant la matinada d'ahir en la lluita per conquerir la lliga de futbol dels Estats Units, la MLS, tot i que van haver de patir molt. L'equip de l'estat de Missouri va guanyar per 3-1 els New England Revolution en el partit de tornada de les semifinals de la Conferència Est de la competició. D'aquesta manera, van superar el 2-1 de l'anada. Per aconseguir-ho, però, els va fer falta una pròrroga a la qual van arribar després d'igualar l'eliminatòria deu minuts abans del final.

Rosell, com durant tota la temporada, va actuar en la posició de mig centre defensiu de l'equip que entrena l'exjugador del Figueres Peter Vermes. I les coses van començar bé, perquè al minut 41 el central francès Aurélien Collin avançava els seus i els donava l'accés a la següent ronda.

Les coses, però, es van tòrcer deu minuts abans del final, quan el davanter també gal Dimitry Imbongo Boele va igualar el partit i feia passar endavant el conjunt de Massachusetts. Afortunadament, però, al minut 79, el també defensa Seth Sinovic situava el 2-1 i conduïa el partit al temps suplementari. En aquest, set minuts abans de la tanda de penals, el davanter argentí Claudio Bieler va anotar el gol que va fer passar a la final de Conferència l'Sporting Kansas City.

Houston a l'horitzó

Amb aquesta victòria, el camí cap al títol s'aplana molt per al conjunt de Kansas, ja que el millor equip de la temporada regular, el New York Red Bull de Thierry Henry, va quedar eliminat, també a la pròrroga, pels Houston Dynamo. El conjunt texà serà el rival de Kansas en la final de conferència, que comença la matinada de diumen-ge, hora d'aquí. L'equip de Rosell juga el primer partit a domicili, amb la qual cosa podria sentenciar a casa en la tornada.

En l'altra conferència, aquesta matinada s'hauran jugat els partits de tornada de les semifinals. Els Portland Timbers, el millor equip de l'oest, ho tenia bé, perquè va guanyar en l'anada al camp dels Seattle Sounders per 1-2. Per la seva banda, els actuals campions, Los Angeles Galaxy, havien de defensar un 1-0 aconseguit a casa al difícil camp del Real Salt Lake, a l'estat de Utah.