Actuacions destacades van tenir els atletes de casa nostra en les diferents proves celebrades el cap de setmana passat.

De l'Avinent CA Manresa, en el Cros Internacional de Sòria, la navarclina Núria Tió va aconseguir la tercera plaça en la categoria júnior, i es va situar en una posició envejable per poder assolir una plaça per a la selecció estatal que haurà de disputar el Campionat d'Europa de cros a Belgrad el 8 de desembre. La confirmació de la seva convocatòria podria arribar diu-menge que ve al Cros d'Atapuerca (Burgos). La sallentina Maria Riera va prendre part en la cursa promesa-sènior i hi va aconseguir la 9a plaça entre les atletes promesa.

En la multitudinària Behobia-San Sebastián, amb 28.000 inscrits, Just Sociats, de New Balance, va acaronar el podi entrant a onze segons del tercer classificat, Chema Martínez, amb un temps d'1h 06'38''. El vencedor va ser Pedro Nimo amb 1h 04'29''. En aquesta mateixa prova van ser-hi tres atletes del CA Berga, Xavier Tomasa (1h 12' 38''), Josep Tomasa (1h 39' 36'') i Marta Sánchez.

En la Cursa del Sant Crist de Balaguer, l'atleta juvenil del CA Igualada Petromiralles Bernat Azcona va ser el vencedor de la general en el recorregut de 5 km; el seu temps va ser de 17' 29''.

En el Cros de Sant Hilari Sacalm, l'atleta juvenil de l'Avinent CA Manresa Marwan El Fadili va imposar-se en la seva categoria.

En la cursa Córrer per Córrer de Manlleu, el corredor del CA Berga Guillem Fernández es va endur el triomf absolut amb un temps de 33' 49'', seguit del seu company Jordi Uró amb 33'46''; el monistrolenc de l'Avinent CA Manresa Oriol Sellarés va ser cinquè amb 35'32'' i Albert Llorens (CA Berga) va arribar amb un crono de 37'03''.

En la Cursa de la Dona de Barcelona hi va ser present un grup d'atletes del CA Berga: Judith Cardona (36'57''), Maria Samà (36'59''), Monica Al (37'02''), Rosa Rota (39'20'') i Carme Calderer (39'20'').