Sense consultar els dos equips, l'àrbitre del partit que disputaven el Bonaire i el Santpedor va decidir-ne la suspensió quan faltaven 20 minuts per a la seva finalització davant la sorpresa de tothom ja que el terreny de joc, tot i la pluja, estava en condicions per poder-s'hi jugar. El resultat en el moment de la suspensió era d'1 a 3 a favor de les santpedorenques (1-2 al final del primer temps).

Les santpedorenques van mostrar-se molt serioses i adaptades a les condicions del terreny que visitaven, el camp de l'Escola Bonaire. Les bagenques van obrir el marcador al minut 3, en la primera oportunitat a la porteria rival. Les locals semblaven inoperants en atac, però en un clar fora de joc van aconseguir igualar el resultat. El Santpedor no va abaixar els braços, al contrari, va seguir dominant el joc. D'aquesta manera, Olga va desfer l'empat pocs minuts abans del descans.

A l'inici de la represa, el Santpedor va tornar a marcar (1-3), gol d'Ona. Les visitants van seguir dominant fins que l'àrbitre va decidir inexplicablement la suspensió.