La setena edició del Campus Rafa Martínez ja és una realitat després que ahir es presentés al Frankfurt Cal Xavi de Manresa, una cita que no es va perdre el seu autèntic protagonista, el santpedorenc que juga al València Basket.

El Campus, que té un format gairebé idèntic al d'altres edicions, és organitzat pel Club Bàsquet Artés i com cada any es desenvolupa en aquesta localitat bagenca. Hi haurà dos torns: el primer es farà la setmana que transcorrerà entre el 29 de juny i el 5 de juliol; i el segon, la del 6 al 22 de juliol.

Aquesta estada esportiva, amb el bàsquet com a principal protagonista, acollirà nois i noies d'entre 6 i 16 anys, els quals es dividiran per grups d'edat i tenint en compte el nivell de joc de cada jugador. Rafa Martínez, qui amb el permís del València Basket va poder ser ahir a aquesta presentació, va afirmar que se sent "molt orgullós que el campus que porta al meu nom arribi a una setena edició. Per part meva, em comprometo a venir tants dies com pugui".

Martin Momotiuk, director tècnic del campus, va desgranar els objectius de l'estada, on es pretén treballar tant aspectes tàctics com aspectes tècnics, però sense oblidar mai la part lúdica. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través de la web del campus: http://campusrafa.cbartes.net