El Sallent va superar per 3 a 0 el Puig-reig en la continuació del partit que aquests dos equips tenien pendent per la lesió de l'àrbitre el dia mateix de la celebració del matx. Anit, els sallentins van ser molt superiors al seu rival en els 45 minuts que es van jugar a partir d'un empat a zero gols.

S'havien disputat dos minuts de joc quan Yuti va culminar una bona acció de contracop (1 a 0). El segon arribaria al minut 64, quan Alberto va transformar una pena màxima que van cometre sobre ell mateix. Amb aquest segon gol el domini del Sallent es va fer més insistent davant un Puig-reig que no trobava la manera de crear perill i retallar les diferències. La sentència en forma de tercer gol va arribar al minut 72, anotada també per Yuti. Una de les poques aproximacions del conjunt berguedà va ser un llançament de falta de Súa que es va estavellar al travesser al minut 83, amb tot dat i beneit.

Amb aquests tres nous punts, el Sallent en suma 75, per 66 del Can Trias (amb un partit pendent al camp de l'Olvan) i 61 del Puig-reig, que perd pistonada per poder aconseguir la segona plaça, que podria donar també l'ascens directe per puntuació.