L'atleta promesa del CA Igualada Sheila Avilés va assolir la medalla de bronze en la categoria absoluta en el campionat de Catalunya de curses de muntanya que es va fer a Olot. La prova es feia conjuntament amb la cinquena Cursa pel Cor de la Fageda, a la zona volcànica de la fageda d'en Jordà, en un recorregut de 13,5 quilòmetres.

Avilés va fer un temps d'1.03.41, amb la qual cosa va ser quarta de la general, en una cursa dominada per Laia Andreu (CA Vic), seguida de Louise Brown (CA Sant Celoni), que participava fora de concurs i de Maria Gràcia Coll (Girona Costa Brava). El guanyador absolut va ser Carlos Cera, del JA Sabadell.

Podis a Montserrat

Per la seva banda, Lola Brusau va ser segona en la primera edició de la marató de Montserrat, disputada juntament amb la 27a edició de la Cursa de l'Alba amb sortida i arribada a Collbató, per un recorregut forestal i amb forts desnivells de 1.000 metres.

Brusau va fer un temps de 5.21.55 i va ser 32a a la general d'un cursa amb 600 corredors. A més, hi va haver tres esportistes més del CAI Petromiralles entre les dues proves. Rafael Crespo va ser tercer en la categoria d'entre 50 i 55 anys de la marató. En la cursa de 24 km, Josep Sánchez va ser tercer en la categoria M-50 i Pepita Carner, quarta en la W-40. La marató absoluta va ser guanyada per Francesc Solé i Núria Domínguez.