El Barcelona ha mantingut unes converses "productives" amb el Liverpool sobre el possible traspàs de Luis Suárez, i ha ofert pel davanter uruguaià 70 milions de lliures (87,5 milions d'euros), revela avui "The Guardian".

El director executiu del club del nord d'Anglaterra, Ian Ayre, es va reunir dimecres a Londres amb el responsable de l'àrea de futbol del club català, Raúl Sanllehi, per buscar la manera d'arribar a un acord sobre Suárez, afegeix el rotatiu britànic.

Pel que sembla, l'oferta inicial posada sobre la taula per Sanllehi va ser de 70 milions de lliures, si bé és una quantitat menor del que busca el Liverpool, 80 milions de lliures (100 milions d'euros), i per això la proposta no va ser acceptada, diu el diari.

Tot i això, les dues parts semblen convençudes que poden arribar a un acord pel davanter de 27 anys.

Les conjectures sobre un eventual traspàs van augmentar després que el davanter uruguaià fos sancionat dijous passat per la FIFA per mossegar al defensa italià Giorgio Chiellini en l'espatlla esquerra en el partit disputat per les seleccions de l'Uruguai i Itàlia en la primera fase del Mundial de Futbol del Brasil.

Suárez va ser sancionat amb nou partits internacionals amb l'Uruguai i amb la inhabilitació de quatre mesos per exercir qualsevol activitat relacionada amb el futbol, pel que no podria tornar a jugar fins a finals d'octubre.

Segons "The Guardian", el Barça estaria disposat a pagar una suma en efectiu per Suárez o incloure a l'acord al xilè Alexis Sánchez, com havia sol·licitat el Liverpool.

Això no obstant, el jugador xilè no ha indicat si vol anar-se'n al Liverpool, agrega la premsa.

Aquesta és la tercera vegada que Suárez és suspès per mossegar a un rival, ja que va estar a la banqueta durant set partits el 2010 quan era jugador de l'holandès Ajax i altres deu matxs el 2013 quan ja era jugador "vermell".