La incorporació de l'extècnic de La Bruixa d'Or al Gipuzkoa Basket està gairebé acordada i només fa falta la comunicació oficial. El més probable és que sigui després de l'europeu sub-20 que començarà dimarts a Creta i en el qual Jaume Ponsarnau és el seleccionador de l'equip espanyol. Ponsarnau, que en un principi ha de ser també un dels tècnics ajudants al mundial absolut de Juan Antonio Orenga, haurà de decidir amb el seu nou club si continua amb una tasca que el mantindria amb Espanya fins ben entrat el mes de setembre o se centra en el Gipuzkoa.

Pel que fa a l'europeu sub-20 en terres gregues, Ponsarnau tindrà dotze jugadors de força talent, i la llista dels dotze és la següent: Juan i Willy Hernangómez, Oriol Paulí, Alberto Díaz, Edgar Vicedo, David Iriarte, Darío Brizuela, Agustí Sans, Alberto Martín,José Nogués Juan Sebastián Saiz. El metge de l'equip és el manresà Ramon Serra i com a preparador físic de la selecció hi ha Xavier Schelling, que exerceix amb aquesta funció a La Bruixa.

En els partits de la primera fase, la selecció espanyola sub-20 se les haurà amb Alemanya (el dimarts dia 8), Eslovènia (dimecres dia 9), Sèrbia (dijous 10) i Suècia (dia 12, dissabte). La segona fase s'inicia a partir del dilluns 14 de juliol i el torneig finalitza el 20.