Argentina i Bèlgica juguen aquesta tarda (18 hores, Telecinco i Gol T) el tercer quart de final de la competició, possiblement un dels més igualats pel rendiment de tots dos països fins ara. Els homes d'Alejandro Sabella, amb Messi i Di María en bona forma, podrien semblar favorits, però els belgues van fer el seu millor partit en vuitens de final contra els Estats Units i tenen capacitat de plantar molta cara.

Els argentins tenen per al partit d'avui la baixa per sanció del lateral esquerre Marcos Rojo, que serà subsituït per Basanta. Agüero, que ja s'entrena amb els seus companys, podria ser la sorpresa. El tècnic, Alejandro Sabella, va avisar que "Bèlgica té un gran equip, una generació daurada, amb grans individualitats però que treballa molt bé en equip". A més, va lloar la figura del seu porter, Courtois.

Els belgues, per la seva banda, no s'espera que canviïn gaires coses respecte del darrer enfrontament. Segurament continuarà Origi en la posició de davanter centre en el lloc de Lukaku i hi pot haver dubtes sobre Mirallas o Mertens en la mitja punta. Ahir, una de les seves estrelles en aquest campionat, el centrecampista Kevin de Bruyne, va dir que "no tenim por, malgrat que jugarem contra un gran equip i que Messi és el millor del món".