Del 22 al 26 d'aquest juliol tindrà lloc a l'escola Joviat el curs dirigit per Xavi Garcia (l'actual director tècnic de la SA Súria) sota el títol Re-evolució de l'entrenador. Als matins hi haurà conferències que seran a càrrec de tècnics i jugadors professionals. En horari de tardes hi haurà entrenaments a càrrec de Ricard Casas i xerrades. El curs és adreçat a jugadors i entrenadors; Garcia explica que "s'estudiarà el que és l'essència de l'entrenador, com a mestre i líder".

Entre els que col·laboraran en el curs hi ha Joan Peñarroya, Pere Romero, i jugadors com Miki Feliu o Salva Arco. També hi haurà tècniques de coaching (Cristina Massons, Lola Garrido). Queden places a les tardes. Per a més informació: xaviergarcia.com/events.

Aquesta no és pas la primera de les experiències de Garcia amb uns cursos que en els darrers anys ja s'han fet a Manresa. Uneix la seva experiència a les banquetes (on va arribar a entrenar en l'ACB i LEB) amb la formació que ha treballat en els darrers anys en el món del coaching i la influència que tenen els líders en grups de treball.