Els pilot de l'equip fruitosenc TMR Mahindra-La Bruixa d'Or, propietat de Lluís Juárez, Jorge Martín sortirà des de la cinquena posició de la graella de sortida a la prova de Moto 3 del Campionat d'Espanya de Velocitat que es disputa avui a Albacete. El seu company d'equip, l'italià Stefano Manzi, ho farà des de la setena posició, a un segon de la pole position.

Aquests resultats tenen encara més valor si tenim en compte que tant Manzi com Martín no havien pogut entrenar-se prèviament al circuit fins divendres. Les altes temperatures que hi va haver a Albacete van provocar que els temps més ràpids s'obtinguessin en la jornada matinal i que al migdia ja fos impossible millorar-los. Al final de la cursa Martín es mostrava molt satisfet de la seva bona posició i destacava que "he millorat en més d'un segon el meu registre de divendres i m'he quedat només a vuit dècimes de la pole".

De cara a la cursa d'avui es mostrava "esperançat i satisfet" de cara al seu gran objectiu, que no és altre que acabar entre els cinc primers classificats. Per la seva banda, Manzi destacava que "sortir des de la setena posició és molt positiu, ja que gairebé no coneixia el circuit". El corredor italià va afegir que "la moto va funcionar molt bé i estic segur que si tot continua igual avui puc aconseguir un bon resultat i confirmar aquestes expectatives".