El fruitosenc David Checa es va quedar sense la possibilitat d'una segona victòria a les 24 Hores al Circuit de Catalunya. Quan tot feia pensar que l'equip del Yamalube Folch Endurance rodava camí de la victòria, líder a mitja cursa, uns problemes en l'embragatge de la seva moto van provocar un inesperat abandonament. El triomf final en la prova va ser per a la Kawasaki de l'equip Hallmotos 02 Endurance, amb 729 voltes, i format pels pilots Hedelin, Dumain, Gainfornina i De Carolis. La segona posició, amb 723 voltes, va ser per a la BMW de l'equip del Racing Endurance Motorsport, amb Víctor Casas, Josep Monge, Alarcos i Martínez.

Checa, que havia guanyat amb el mateix Yamalube Folch, tenia en aquesta ocasió com a companys Arturo Tizón, Oliver Four i Pedro Luis Vallcaneras. Quan es duien ja deu hores de competició, duien 312 voltes, cinc més que el segon classificat Hallmotos. Però va ser aleshores quan van aparèixer uns problemes d'embragatge que van ser tan greus que van obligar els pilots del Yamalube a baixar de la moto, i a l'abandonament, entre la tristesa de l'equip Reus. Els altres representants a les 24 Hores de les nostres comarques no van estar tampoc de sort. Un gran veterà com el santvicentí Ramon Basomba abandonava amb la seva BMW de l'equip Shaggy Evo en la sisena hora de competició. Abans ho havia fet el ceretà Baraldés, el qual estava integrat dins l'equip de Brieffing. Toni Baraldés, de Llívia, va ser el darrer exemple de mala sort per als pilots de la Catalunya Central en una edició frustrant de les 24 Hores força diferent a la de les darreres temporades.