Va arribar a València fa sis anys i s'ha convertit en un dels pals de paller de l'equip que entrena Velimir Perasovic. Capità del conjunt taronja, enguany acaba contracte i està negociant la seva continuïtat. Aquests dies, però, per setè any apadrina un campus basquetbolístic a Artés.

Per setè any s'organitza el campus que porta el nom de Rafa Martínez. Acollir gairebé 200 nois és tot un èxit?

Ens hem consolidat al poble. Gairebé s'ha convertit en un clàssic. Tenim la màxima confiança per part dels pares i dels patrocinadors. Tant jo com els monitors estem molt contents de com va tot. Al principi va ser una idea que em va plantejar el Martín Momotiuk i amb el pas dels anys hem anat creixent. Fem un treball que ens omple i ens agrada.

Quin regust li queda després de perdre contra el Barça a les semifinals de la Lliga Endesa tenint el cinquè partit a casa?

L'equip ha arribat molt just al final de la temporada. Vam fer uns primers 20 minuts molt bons. Al tercer quart ens va costar una mica i el Barça se'ns va avançar. A partir de llavors vam anar una mica a remolc i el final va ser un cara o creu.

Us esperàveu que Marcelinho es jugués la darrera possessió?

Va ser una mala defensa nostra en una jugada molt ràpida. En defensa sempre vam anar un segon més lents que ells i Marcelinho va poder trobar el tir a cistella.

Semifinalista a la lliga i campió de l'Eurocup. Quina valoració es fa de la temporada?

Som un equip que any rere any va millorant. L'afició veu en nosaltres un equip lluitador, treballador i que mai no llança la tovallola. A La Fonteta enguany hi ha hagut un gran ambient de bàsquet. Personalment sempre he rebut molt de suport.