Aquest cap de setmana passat, l'Estació d'Esquí francesa de Super Besse acollia la Copa de França. L'Equip Tomàs Bellès, va estar-hi present amb dos corredors seus. Va ser un cap de setmana intens ja que es concentraven diverses modalitats de MTB, durant tot el dia es va viure un gran ambient esportiu ja que es disputaven simultàniament Trial, Descens, Ral·li i Eliminator.

Pau Egeda i Anna Villar es van desplaçar fins l'estació d'esquí per disputar la prova de XCO. Els corredors, es van trobar amb un circuit molt intens, on constantment el corredor estava pujant, amb molta zona de boscos amb arrels i algun pas complicat entre pedres.

No era un circuit altament tècnic però sí que molt físic per tractar-se d'un circuit d'alta muntanya i perquè portava dies plovent i el terreny estava molt enfangat.

Dissabte corrien les dones, que inicialment havien de realitzar 4 voltes però les intenses pluges que queien i el fang que s'estava generant l'organització va creure oportú restar una volta. Anna va fer una sortida bona però es va quedar una mica endarrerida, ràpidament es va posar les piles i va arribar a la tercera posició, va rodar allà bona part de la competició fins que una caiguda protagonitzada per una altra corredora va tirar a terra al grup on anava Anna.

En aixecar es va adonar que el canvi estava espatllat, ho va intentar reparar sobre la marxa però no va acabar de funcionar bé.

Finalment Anna creuava la línia de meta en quarta posició en la seva categoria.

El corredor Màster-30, Pau Egeda, competia el diumenge al matí. Ells també van haver de completar 3 voltes al circuit. Diumenge va aparèixer ennuvolat i no va trigar a ploure donant complicades condicions semblants a les de dissabte.

Pau va tenir una bona arrencada i des del principi va estar amb el grup de cap. Amb el pas de les voltes el primer i segon es van anar distanciant mentre que per darrere començava una lluita per la tercera plaça en la que Pau Egeda va estar immers però finalment va concloure en una meritòria 4a plaça per al corredor català de l'equip Tomàs Bellès.