El FC Barcelona serà al grup C dins la primera fase en la propera edició de l'Eurolliga, el més difícil pels rivals que l'acompanyaran. Hi haurà el Panathinaikos d'Atenes, el Fenerbahçe d'Istambul i l'equip de Milà, l'Emporio Armani, com els més complicats a priori. Els altres oponents són el Bayern de Munic i el polonès Turow Zgorzlec.

En el sorteig que es va celebrar ahir a Barcelona, el subcampió de l'última edició, el Madrid, va caure al grup A al costat de l'Anadolu Efes turc, el Zalgiris lituà, el conjunt rus del Nizhni Nóvgorod, el Banco di Sardegna Sassari italià i un equip de la fase prèvia per determinar. El València del santpedorenc Rafa Martínez, en el retorn a la màxima competició continental, serà en el grup D amb el Laboral Kutxa de Vitòria, el Galatasaray d'Istambul, l'Olympiacos grec, l'Estrella Roja de Belgrad i el Neptunas Klaipedas de Lituània.

L'actual campió, el Maccabi de Tel-Aviv, serà en el grup B, amb el CSKA de Moscou (eliminat pels israelians en la darrera final four), l'Unicaja de Màlaga, l'Alba Berlín, el Cedevita Zagreb i el Llemotges francès. Els quatre primers equips de cada grup en aquesta primera fase es classificaran per al top-16, d'on sortiran els equips de play-off; els millors aniran a la final four.