El FC Barcelona i l'Arsenal van fer públic ahir, a través dels seus llocs web, el traspàs del davanter xilè Alexis Sánchez al club anglès. De fet, el jugador ja va aparèixer vestit amb les seus nous colors a la pàgina del seu equip. Tot i que cap de les dues bandes no van confirmar l'import de l'operació, sembla que els gunners han pagat al voltant dels 38 milions d'euros al club blaugrana. Alexis ha jugat els tres últims anys al Camp Nou.

Alemanya va optar per la prudència davant de la final del Mundial que disputarà contra Argentina per damunt del contrast entre l'ajustada victòria per penals de l'equip de Leo Messi i l'1-7 dels teutons contra Brasil. Ahir, la cancellera Angela Merkel es va limitar a dir que la victòria era "factible". Per la seva banda, el seleccionador, Joachim Löw, va apuntar que el partit serà "un duel d'Europa contra Amèrica amb una constel·lació d'estrelles".

L'uruguaià Luis Suárez, jugador que podria ser del Barça en les properes hores, haurà de complir la seva sanció de nou partits amb la selecció i de quatre mesos d'inhabilitació per a qualsevol activitat relacionada amb el futbol, segons la Comissió d'Apel·lació de la FIFA, que va rebutjar el recurs presentat pel davanter del Liverpool i l'Associació Uruguaiana de Futbol.

En un comunicat, la Comissió d'Apel·lació admet que la seva decisió "no és encara final i vinculant, ja que una apel·lació davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu és possible.

Possible presentació dimecres

D'altra banda, l'emissora RAC1 va informar ahir que el jugador podria fitxar pel Barça per un preu proper als 80 milions d'euros en les pròximes hores i seria presentat el proper dimecres si la FIFA ho permet.