La palista catalana Núria Fontané es va tornar a proclamar campiona de la copa del món júnior de caiac, després d'acabar segona en l'última prova del circuit celebrada a Sort. La saltenca, que arribava a la prova sense conèixer la derrota, va acabar cedint davant la nord-americana Rowan Stuart per cinc punts, després d'estar tota la prova molt igualades, cosa que va despertar un gran interès entre el públic que es va acostar al rull del camp de regates de l'Aigüerola, a la Noguera Pallaresa.

Stuart, més acostumada a entrenar en rulls tècnics i poderosos com el de Sort, es va poder adjudicar el triomf en aquesta darrera prova del circuit, després que en les dues primeres, celebrades a la localitat francesa de Millau, la victòria va ser per a Fontané. La jove Mireia Serres, de 16 anys, i que va sorprendre tothom en classificar-se per a la final, va acabar en la cinquena posició.

En categoria masculina júnior, el jove pallarès Ian Salvat va fer una bona actuació animat pel seu públic, i va aconseguir penjar-se la medalla de bronze en l'última prova de la copa del món. En la modalitat de squirt, el palista de Sort Oriol Colomé va controlar bé la pressió de competir a casa i va acabar segon en la prova, cosa que li va permetre mantenir la segona plaça de la general.