L'ala-pivot català Pau Gasol va fer saber ahir, a través de les xarxes socials, el seu fitxatge per Chicago Bulls. Pau Gasol hauria rebutjat una oferta de Los Angeles Lakers per continuar en la franquícia californiana per firmar amb els Chicago Bulls, un traspàs que en el mateix jugador va confirmar anit.

Segons les informacions procedents dels Estats Units, el jugador de Sant Boi de Llobregat hauria rebutjat una oferta dels Lakers de 20 milions de dòlars per dues temporades, pel que el seu destí amb tota seguretat estarà allunyat de la franquícia angelina. Segons mitjans nord-americans, Gasol estava ahir a la nit a un pas de fitxar pels Chicago Bulls, una possibilitat que ell mateix va ratificar en un anhel per tornar a ser campió.

El dubte de l'operació està en si Gasol fitxa pels Bulls com a agent lliure, fet que li permetria gaudir d'una fitxa salarial de 10 milions, o bé entrarà en un traspàs entre Chicago i Los Angeles, que rebaixaria el sou de Gasol fins als 6 milions de dòlars.

Carmelo Anthony renova

Després de que LeBron James anunciés que tornava a Cleveland, l'efecte dominó a la NBA segueix el seu curs i ahir una altra de les grans estrelles del campionat va decidir el seu futur. Carmelo Anthony va anunciar ahir que renovarà amb New York Knicks, un indicatiu més per confirmar que Gasol aniria a Chicago, ja que la franquícia de Georgia també aspirava a contractar a Anthony. L'aler ha decidit continuar a New York Knicks a les ordres de Derek Fisher i signar un contracte de cinc anys que segons les primeres informacions arribaria a un total de 129,5 milions de dòlars.