Catalunya es va proclamar campiona d'Espanya per autonomies a Alcorcón i va superar Madrid per un sol punt a la classificació final de la prova (585,5 contra 584,5). L'atleta del CA Igualada Eduard Viles va complir els pronòstics en imposar-se a la final A dels 100 metres llisos amb un temps de 10.66 segons, i va superar en deu centèsimes el valencià Eusebio Cáceres.

Als 4x100 masculins, Viles, juntament amb Sergio Ruiz, Adrià Burriel i Rubén Pros van imposar-se en la seva sèrie amb un temps de 40.31. El navarclí del Barça Jordi Sánchez va acabar segon en javelina amb un millor llançament de 69.85 metres. El primer classificat va ser el gallec Borja Barbeito (71.18).

En noies, la igualadina Èlia Pascual va quedar tercera amb un llançament de 47.07. En triple salt, la gironellenca del Barça Débora Calveras va ser segona amb un salt de 13.78 a vint-i-dos centímetres de la castellana Ruth Marie Ndoume. Una altra de les atletes que van prendre part als estatals va ser l'atleta de l'Avinent Manresa Mertixell Soler, que va ser onzena als 5.000 metres llisos amb un 17.46.96.

En salt de llargada, l'igualadí Jordi Yoshinori Matsuoka va acabar en onzena posició amb un millor salt de 7.02 metres. El manxec Luis Felipe Méliz va ser-ne el guanyador amb 7.81. En 4x400 la surienca del Barça Alba Casanovas va ser tercera juntament amb Sònia Nasarre, Oyidiya Oji i Stephanie Thomas.