Malgrat que Bojan Krkic inicialment no estava convocat per a les primeres proves mèdiques amb l'equip de Luis Enrique, el club ha refet els seus plans i el davanter ha participat a les mateixes que s'han iniciat avui a la ciutat esportiva barcelonista.

Krkic, que durant l'última setmana negociava la seva sortida del Barça amb destinació a la 'Premier' (Stoke City) o la Lliga, ja que està a l'agenda del Deportivo de La Coruña, va rebre una comunicació del club en la qual li va informar de que finalment estava convocat per a les proves.

El davanter, que des que va abandonar el Barça ha jugat com a cedit en l'AS Roma, el Milan i l'Ajax d'Amsterdam, no compta per a Luis Enrique i la idea del club era tancar les sortides de l'equip abans d'avui, encara que finalment no s'ha estat possible.

En realitat, dels onze jugadors del primer equip convocats per a les proves, tres d'ells tenen molts números per no començar la temporada amb l'equip.

És el cas, a més de Bojan, de l'extrem Cristian Tello, que podria jugar com a cedit en el Porto, o del davanter holandès Ibrahim Afellay.

També han estat convocats del primer equip Marc André Ter Stegen, Jordi Masip, Martín Montoya, Marc Bartra, Adriano Correia, Sergi Roberto, Rafinha Alcàntara i Gerard Deulofeu.

De l'equip filial han estat convocats dotze futbolistes: Patric, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Dani Nieto, Joan Roman, Dongou i Adama.

L'equip s'ha estrenat amb analítiques i posteriorment s'han realitzat anàlisis de biomecànica, així com electrocardiogrames, ecografies, així com una prova d'esforç i una densiometria.

L'equip s'entrenarà aquest setmana en dobles sessions (9:30 i 18:30) dimarts, dimecres i divendres. Dijous s'entrenaran solament al matí.

Dissabte l'equip es desplaçarà fins a Huelva per jugar el seu primer partit de pretemporada, el torneig Colombino davant el Recreativo.