La presència de la pilota i els rondos tan típics del joc de possessió del Barça van ser els protagonistes de la primera sessió d'entrenament del FC Barcelona, o almenys dels jugadors del primer equip dels quals pot disposar l'entrenador, a més d'una nodrida representació del filial.

L'estrena de Luis Enrique al camp d'entrenament de la Ciutat Esportiva no va estar presidida per la bastida tan típica de la seva etapa amb el Celta, sinó que, com va dir a la presentació, fa unes setmanes, les graderies de les instal·lacions són suficients per seguir les sessions. Ahir se'n van fer dues, la primera de les quals va començar a les nou del matí.

Adriano, primera absència

Abans de començar ja es va haver de lamentar una absència. És el cas del brasiler Adriano, propens les últimes temporades a les lesions musculars, que es va quedar al gimnàs fent un altre tipus de treball que no pas el de camp. El club no va emetre cap nota sobre cap afectació del jugador, motiu pel qual no té perquè haver-hi cap problema físic d'importància.