La premsa propera al Reial Madrid, els diaris Marca i As, coincidien ahir en què els blancs tenen gairebé lligat el fitxatge del porter costa-riqueny del Llevant Keylor Navas. Segons els dos rotatius, l'actual campió d'Europa pagaria els deu milions d'euros de la clàusula de rescissió. Ahir, però, cap dels dos equips implicats va confirmar l'acord i el tècnic llevantinista, José Luis Mendilibar, va dir que "és nostre".

La informació és sorprenent, i més tenint en compte que fa pocs dies es donava per feta la contractació pel Bayern de Munic. Segons el Marca, l'acord entre els dos clubs va arribar la setmana passada, tot i que no calia ja que si es pagava la clàusula no calia cap tipus de negocació. El diari As, en canvi, deia que el Madrid té decidir pagar, però que encara no ha arribat a cap acord amb el porter, que hauria posat com a prioritat una oferta que li garantís la titularitat. Tant al Bayern, amb Neuer, com al Madrid, amb Casillas i Diego López, aquesta seria força complicada.

Interès per tercers

Segons revelava ahir aquest segon diari madrileny a través del seu lloc web, el representant de Keylor Navas, Roberto Cabañas, va declarar que "encara no hem parlat amb el Reial Madrid. He estat aquest matí a les oficines del Llevant i ens han transmès l'interès del club, però encara no hi hem tingut contactes". L'arribada de Navas suposaria la baixa d'un dels dos porters blancs de la plantilla actual, presumiblement de Diego López, que té bones ofertes.

Tècnic incrèdul

Malgrat que el Llevant sembla gai-rebé obligat a vendre el seu jugador més atractiu per al mercat, el seu entrenador, José Luis Mendilibar, va recordar que "fa una setmana anava al Bayern. Està amb nosaltres, és l'únic que puc dir. Ja abans del Mundial podia marxar". L'entrenador basc va afirmar que "no dic que no dono credibilitat a la notícia, a mi m'agradaria que quan dieu una cosa i no surt, ho digueu. Pot ser que surti, però a hores d'ara el porter encara és jugador nostre".