El capità de la selecció alemanya de futbol, Phillipp Lahm, va anunciar ahir el final de la seva carrera com a internacional, cinc dies després de guanyar el Mundial de futbol a Brasil. Lahm, en declaracions publicades per la federació, va dir que "en el decurs de la temporada passada vaig arribar a la decisió de deixar-ho. Estic feliç i agraït que el final de la meva carrera internacional coincideixi amb el triomf al Mundial".

El president de la federació Wolfgang Niersbach, que va saber ahir la notícia, va admetre que "em vaig adonar ràpidament que era impossible que reconsiderés la seva decisió. En deu anys amb la selecció no només va ser un gran jugador, sinó també un exemple per als altres". Lahm prefereix no carregar el calendari d'exigències internacionals per centrar-se més en el seu club, en aquest cas el Ba-yern de Munic.

Homenatge contra Argentina

El tribut a la trajectòria a la selecció de Phillipp Lahm arribarà el proper 3 de setembre i serà, precisament, contra Argentina, en un duel amistós pactat abans de la final del Mundial. El partit es disputarà a Düsseldorf i arriba enmig d'un ambient enrarit per la celebració alemanya.