La selecció espanyola de waterpolo va guanyar amb autoritat França (13-5) en la quarta jornada de la fase de grups del campionat d'Europa, que es disputa a Budapest. Les victòries davant d'Alemanya i el combinat francès, últim classificat del grup B, van alimentar les opcions de classificar-se per als quarts de final del torneig.

Encert d'Albert Español

L'equip de Gabi Hernández va estar liderat per Albert Español, que va finalitzar el partit amb sis gols, i va ajudar el combinat espanyol a dominar el partit des de l'inici, amb un avantatge de dos gols al primer quart (2-0) i al descans (5-3).

Però va ser en el tercer quart (4-2) i sobretot en el darrer (4-0) quan es van ampliar les diferències fins als vuit gols finals. Un parcial de 7-0 en el tram final va trencar un matx que a l'inici de la tercera mànega es trobava igualat (6-5). Aquest dilluns, el combinat espanyol es jugarà la classificació davant la selecció de Sèrbia.