El noruec Alexander Kristoff va sumar ahir a Nimes el seu segon triomf en el Tour de França, en un esprint massiu, mentre que l'italià Vincenzo Nibali va mantenir el mallot groc de líder en una jornada sense canvis a la general. El ciclista del Katusha, que ja havia guanyat la dotzena etapa a Saint-Étienne, es va imposar en la 15a a l'australià Heinrich Haussler i a l'eslovac Peter Sagan.

Els tres van ser els primers d'un grup que va estar a punt de veure's sorprès en l'etapa plana entre Tallard i Nimes pels dos homes que van protagonitzar l'escapada del dia, el neozelandès Jack Bauer i el campió de Suïssa, Martin Elmiger. Tots dos, que s'havien escapat a l'inici de l'etapa, van col·laborar en perfecta harmonia, la que els va permetre mantenir la distància amb el grup perseguidor i presentar-se a un quilòmetre de la meta amb 13 segons d'avantatge.

Però en aquest moment va començar una persecució entre els equips dels esprintadors, amb triomf final per a Kristoff, de 27 anys.

La classificació general no va veure modificacions importants, amb Nibali com a líder destacat amb 4 minuts i 37 segons sobre el murcià Alejandro Valverde, abans de la segona jornada de descans, que té lloc avui i que dóna pas a la darrera setmana de competició.