L'Espanyol no va tenir cap problema per imposar-se per 0-14 a una selecció de jugadors de la Vall d'Aran en el primer partit de la pretemporada, disputat ahir a la tarda a Garòs. El duel va ser un monòleg absolut dels homes de Sergio González, que ja guanyaven per 0-8 al descans.

En els primers 45 minuts, els blanc-i-blaus havien anotat mitjançant Sergio García, autor de cinc gols, i de Manolo Lanzarote, que en va fer tres. El partit va ser un seguit d'anècdotes, com ara que Germán va jugar una estona amb l'equip local, que també tenia un antic participant de Gran Hermano, un olímpic a Sotxi (Àlex Puen-te) i també un jugador de nom Héctor Moreno, com el central blanc-i-blau lesionat.

A la segona meitat, Sergio va canviar l'onze i no van parar d'arribar els gols. Cristian Alfonso va obrir el compte, que va continuar Tejera en una acció en què va quedar lesionat un jugador local, motiu pel qual els aranesos van actuar amb deu homes la resta del partit. Tejera va fer un altre gol, Cristian Alfonso, dos més i el lateral Mattioni va tancar una golejada sense cap altra història que servir d'entrenament amb públic abans de futurs enfrontaments que segur que seran més exigents.