Els Veterans de Sant Andreu de la Barca, en la categoria masculina, i les eslovaques del ZKA Bratistlava, en la femenina, van aconseguir la victòria en la categoria de màsters-veterans, de la 34a edició del Torneig Internacional d'Handbol de Sant Esteve Sesrovires, que finalitzarà demà. Aquesta era una nova categoria de competició que ha aplegat deu equips, en dues jornades plenes d'intensitat, bon ambient i amb la temperatura adequada.

En la categoria masculina, la final la van jugar els Veterans de Sant Andreu de la Barca contra els de Sant Cugat del Vallès, amb victòria dels primers. En la categoria femenina, el conjunt eslovac va imposar la seva potència a la final i va derrotar l'Asociación de Amigos del Balonmano de Sevilla, que van omplir de bon humor la seva participació en el decurs dels seus partits.

En la resta de categories, en la sènior masculí s'ha arribat als quarts de final amb els enfrontaments entre el CH Sant Esteve i el Come On d'una banda i l'Absolut Sanes Team i el Club Handbol Terrassa de l'altra; en el sènior femení, van primeres les noies del Club Handbol Sant Vicenç dels Horts.

Handbol de base en acció

En d'altres categories de base, l'Handbol Rubí i l'Handbol Martorell encapçalen els seus grups en la categoria juvenil masculina; en la juvenil femenina, primeres són les noies del Club Handbol Igualada; en cadets, l'Estrella Roja de Belgrad mana en el grup A i la selecció nacional de Gabon és primera en el grup B de nois; en noies, primera és la Casa do Povo Val do Volga portuguès.

En la categoria infantil masculina, la Cooperativa de Sant Boi i l'OAR Gràcia lideren amb sis punts en el grup A i l'Estrella Roja és primera en el B; en la competició femenina, ja ha hi ha les semifinals servides. D'una banda, l'Handbol Igualada jugarà contra el Juan Comenius de València i, de l'altra, la Cooperativa de Sant Boi s'enfrontarà al Lorient bretó.