Sergi Roberto va sortir ahir defensar la política esportiva del Barça en una roda de premsa que va tenir lloc a la ciutat esportiva del club, en la qual va afirmar que "la filosofia del club és la mateixa; no ha canviat res", ja que considera que Luis Enrique, el nou entrenador, confia en la gent de casa. Tot i la marxa de jugadors emblemàtics sortits de la Masia com Valdés o Puyol -i el dubte del futur de Xavi- i la contractació de jugadors de fora, Roberto es va mostrar segur en les seves paraules.

El migcampista del primer equip, que va passar per les categories inferiors del club, va posar com a exemple "el retorn de Deulofeu i Rafinha", o l'ascens al primer equip de Masip. "Luis Enrique confia molt en el planter i sempre que pugui comptarà amb jugadors del B". Sobre el seu paper en l'equip, va assegurar que "des del primer dia donaré el màxim perquè l'entrenador confiï en mi. Tots comencem des de zero i els joves hem de donar una mica més". Preguntat per Messi, va afirmar que "continua sent el millor jugador del món".

Puyol parla de Suárez

En una entrevista al portal web FIFA.com, l'excapità del Barça Carles Puyol va assegurar que la famosa mossegada de Luis Suárez "no és justificable", però que l'entén quan "estàs a moltes revolucions. En qualsevol cas, s'ha disculpat". En l'aspecte esportiu, va assegurar que l'uruguaià "és un grandíssim jugador, molt competitiu i amb gol. Amb ell podem ser més forts".

Pel que fa al primer equip del Barça, Rafinha i Adriano van rea-litzar ahir treball específic sobre la gespa de la ciutat esportiva. Rafinha no va jugar dissabte per unes molèsties al dit, mentre que Adriano per un problema cardíac.