El defensa Jérémy Mathieu, l'últim fitxatge de l'equip de Luis Enrique, ha assegurat a la seva arribada a Barcelona que el Barça és "el millor club del món" i que aportarà la seva "qualitat". Mathieu signarà aquest dijous el seu contracte com a nou jugador blaugrana per a les pròximes quatre temporades, més una altra opcional. El Barça ha pagat 20 milions d'euros i el seu fitxatge és una petició expressa del nou tècnic blaugrana.

"Estic molt orgullós d'estar al Barcelona", ha comentat Mathieu. El francès va conèixer la notícia a Madrid, on l'expedició valencianista agafava un avió amb destinació al Perú per jugar uns partits de pretemporada.

"El Club coneix com jugo i simplement vinc per aportar qualitat", ha assegurat el defensa, que va començar jugant com a lateral esquerrà, però que últimament ja ha actuat amb èxit en la posició de central, demarcació per la qual ha fitxat pel Barça. "El Barça és el millor club del món, i venir és una gran oportunitat per a mi", ha indicat en declaracions als mitjans del club.

Jérémy Mathieu posarà avui a l'escut blaugrana situat a les oficines del club català. Demà, el defensa viurà un dia intens. Se sotmetrà a una revisió mèdica, signarà el seu contracte, trepitjarà el Camp Nou i serà presentat oficialment.