Els Campionats d'Espanya de BTT es van celebrar aquest cap de setmana passat a Panticosa (Aragó) amb un destacat paper dels corredors del Tomàs Bellès Cannondale, amb un balanç de quatre medalles, una d'or, una de plata i dues de bronze.

A la cursa per relleus per comunitats, Anna Villar (Tomàs Bellès) es va proclamar campiona estatal amb Catalunya. Ella mateixa es va penjar la medalla de plata individual en categoria elit femení.

En elit masculí (amb triomf del ceretà Josep Antoni Hermida), Cristofer Bosque (Tomàs Bellès) va ser novè; en màster 30-B, Pau Egeda (Tomàs Bellès) va aconseguir el bronze; i en màster 30-A, David Puig (Tomàs Bellès) va ser sisè. En la prova d'eliminació, Anna Villar va ser tercera i va sumar la seva tercera medalla. Gerard Álvarez (Tomàs Bellès) també va fer molt bon paper en aquesta cursa, però una desafortunada caiguda va enfonsar les seves aspiracions, tot i aconseguir el millor temps scratx. Pau Egeda tampoc no va aconseguir classificar-se per a semifinals. El proper cap de setmana, l'equip Tomàs Bellès es desplaçarà a Andorra per disputar la Copa Catalana Andorra Horse.