La Bruixa d'Or ha presentat aquest dijous al migdia Pere Romero com a director esportiu del nou projecte. Romero, entrenador durant vuit partits la temporada passada, també farà de coordinador de la base i, com ell mateix ha reconegut, no descarta fer de segon entrenador si el primer li ho demana. Tant ell com el president, Josep Vives, han coincidit a destacar que el club ha d'iniciar una nova etapa en què "siguem capaços d'atraure talent per créixer".

Amb la presentació d'aquest migdia, el club ha formalitzat el pas inicial per començar a configurar la plantilla de la temporada que ve.

Dubtes sobre l´entrenador

Un cop coneguda el canvi de funcions de Pere Romero per encapçalar la direcció esportiva, ara cal veure quin serà l´entrenador de la temporada que ve. Dos noms han sorgit en les últimes setmanes, el de Ricard Casas i el de Quim Costa.

Casas va entrenar el Valladolid la temporada passada, un any convuls per a l´entitat castellana, institucionalment i esportivament, que va acabar en descens. Consultat dies enrere per aquest diari, va negar que tingués cap oferta en ferm de l´equip de la seva ciutat. Seria, segurament, l´opció més ben vista pels aficionats en l´intent de recuperar allò que s´ha vingut a dir «ADN Manresa».